• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2020

01:11

NAJCRNJE SLUTNJE! Evo kada bi teniseri mogli da se vrate na teren!

Tenis

NAJCRNJE SLUTNJE! Evo kada bi teniseri mogli da se vrate na teren!

Podeli vest

Bivša argentinska teniserka Gabrijela Sabatini ne veruje da će se igrači do kraja ove godine vraćati na teren

Sport je stao zbog pandemije koronavirusa i pitanje je kada će se ne samo teniseri, nego svi sportisti vratiti takmičenjima.

MOGUĆE ODLAGANJE VIMBLDONA I ROLAN GAROSA! Oglasili se organizatori!

ĐOKOVIĆ ĆE BITI ŠAMPION VIMBLDONA DVE GODINE! Simona Halep ima zanimljivu teoriju!

- Mislim da će narednih meseci biti vrlo teško da se održi bilo koji sportski događaj. Sumnjam da išta može da se uradi uopšte ove godine u tenisu. Teško je misliti o budućnosti i šta može tačno da se desi, jer morate da izbegnete okupljanje velikog broja ljudi na jednom mestu, a na svim teniskim događajima se to dešava - rekla je Sabatini. 
 

JEDVA SPAJAJU KRAJ S KRAJEM, NE MOGU DA PREŽIVE! Slabije rangirani igrači u VELIKOM PROBLEMU!

PODMUKLO I SEBIČNO! Meksikanac brutalno opleo po čelnicima Rolan Garosa!

 

Nakon otkazivanja mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, suspendovana je i sezona na šljaci, mada je Rolan Garos pomeren za septembar, dok je Vimbldon otkazan, a Amerikanci su poručili da je plan da se Ju Es open održi.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija