• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2020

14:51

RODIK UDARIO NA NOVAKA! Da li će zbog vakcine propustiti grend slem?

Tenis

RODIK UDARIO NA NOVAKA! Da li će zbog vakcine propustiti grend slem?

Podeli vest

Morao je i Endi Rodik da se oglasi posle izjave Novaka Đokovića da nije za vakcinu protiv koronavirusa

Istina, Rodik pošuje rezultate prvog tenisera sveta, ali koristi svaku priliku da ga prozove.  Ovoga puta zbog njegovog stava po pitanju vakcinacije koju ne podržava kao obavezan metod lečenja i uslov za putovanja na teniske turnire.

BAHATI BRITANCI RAZAPELI ĐOKOVIĆA! Pepe Imaz ga je učio...Njegova duhovnost je njegova lična stvar, sve dok ne POSTANE ŠTETNA!

OVO SU SVI ČEKALI! Đoković se OGLASIO pošto je PODIGAO SVET NA NOGE i objasnio stav o vakcini!

 

- Ne moram da se složim sa nečijim sistemom verovanja, ali poštujem činjenicu da ga ima. Suština je da li veruje u vakcinaciju ili ne, ona je nešto najsigurnije da vrati tenis na globalnu scenu. Dakle, opet, Novak je to rekao sam. Ne moram da se složim sa njegovim stavom. On zna da će morati da donese odluku. Biće mi zanimljivo da vidim koliko je dubok njegov sistem verovanja, ako bude morao da propusti grend slemove, jer ne želi da dobije vakcinu - rekao je Rodik.

Izjave Novaka Đokovića o tome kako nije pristalica vakcinacije podelila je javnost u Srbiji. Među prvima se javio epidemiolog Predrag Kon, koji ga je zamolio da se više ne javlja da priča na temu vakcinacije, jer ima veliki uticaj na ljude i da je stekao pogrešna uverenja.

Naravno, Britansi su jedva dočekali da udare na Srbina, a  podsećaju i na kontroverzni snimak Jelene Đoković, koji je Instagram cenzurisao kao širenje lažnih vesti.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija