• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2020

07:56

UZMITE ĐOKOVIĆU 500.000 DOLARA! Besramnici, nastavljaju da udaraju po Novaku!

Tenis

UZMITE ĐOKOVIĆU 500.000 DOLARA! Besramnici, nastavljaju da udaraju po Novaku!

Podeli vest

Bivši australijski teniser Sem Grot rado bi da uzme pare Novaku Đokoviću kako bi pomogao slabije rangiranim igračima

Dok prvi teniser sveta želi da pomogne kolegama koji su u problemu zbog trenutne situacije, mnogi traže manu u njegovom planu ili samo razlog da se ne odreknu novca. Tako Sem Grot i Lejton Hjuit nastavljaju da kritikuju plan Novaka Đokovića, umesto da pomognu igračima.

TRAŽI MANU U NOVAKOVOM PLANU! Australijanac je morao malo da pecne Srbina!

ĐOKOVIĆ NEĆE NEPROVERENU VAKCINU! Doktor Nestorović objašnjava Novaku odluku!

 

Grot kaže da, u normalnim uslovima, nagradni fond nije pravedno raspoređen.

- Mislim da nagradni fond nije pravedno raspoređen. Pogledate nekoga kao što je Novak Đoković, koji osvoji Australijan open i dobije 4-5 miliona dolara za pobedu u finalu grend slema - kazao je Grot, a onda dodao šta bi trebalo da se uradi: 

- Ako biste uzeli po 500.000 dolara od nagradnog fonda za osvajača turnira i drugačije ih raspodelili, onda odjednom dobijamo 8 miliona dolara godišnje, ili barem 4 miliona, u zavisnosti od toga koliko uzmemo i odakle uzmemo - kazao je Australijanac.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 3 godine

Budale, pa ne određuju nagradne fondove Đoković, Nadal i Federer nego VLASNICI turnira - najbolji teniseri nisu nikoga tukli za toliko para. Neka proba Sem Grot da napuni tribine stadiona kao što to čine najbolji? Publika zbog njih dolazi i ONI su to koji organizatorima donose zaradu. Sa druge strane, paceri obični, ko vam je kriv što vas Federer dere i sa 39 godina pa ne možete da dođete do trijumfa na velikim turnirima već 15 godina? Kad je bio #1 Lejton Hjuit nije nikome poklonio 500 hiljada jer je filantrop? Kad je Đoković prošle godine za vreme AO pokrenuo to pitanje nagrada za loše rangirane igrače stavili ste ga na stub srama da ustvari traži više za sebe ...

bosanac2

pre 3 godine

Kako pojedine ljude iz Srbije nije sramota da napadaju Djokovica covjek je vrhunski sportista vrh vrhova a vi sto ga kritikujete radite nesto dao je za Srbiju vise nego sto cete vi ikad dati i uraditi sramota.

Snezana

pre 3 godine

Prvo od Federera i Nadala , oni su ipak bolje rangirani od Noleta, zar ne, trofejniji i tako to ...? A da oni nisu ni ponudili ! Kakva zavist ! Toliko ih boli što je najbolji i što su svi u njegovoj senci da ne biraju sredstva ! Noleeeee !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija