• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2020

23:33

KON PONOVO O NOVAKU I VAKCINI! Umešao se i predsednik Vučić: Biće to sve u redu!

Tenis

KON PONOVO O NOVAKU I VAKCINI! Umešao se i predsednik Vučić: Biće to sve u redu!

Podeli vest

Gostujući na TV "Pink" epidemilog Predrag Kon ponovo se osvrnuo na priču o Novaku Đokoviću i vakcini

Epidemiolog Predrag Kon rekao je da je Novak Đoković naš najbolji sportista, da je njegov veliki fan i da je samo zamolio da se ne bavi vakcinama, a objasnio je i zašto.

(VIDEO) OVO JE SNIMAK KOJI JE IZAZVAO POMETNJU U SRBIJI! Zbog ovih Noletovih reči je krenula "LAVINA" REAKCIJA!

On ima jako veliki uticaj. I svi ga slušaju. To je izuzetno bitno, Ja sam fan Novaka Đokovića, ja sam čovek koji sedi pet sati i prati svaki njegov korak. Stalno ga podržavam na društvenim mrežama - izjavio je Kon gostujući u emisiji "Hit tvit" na TV Pinku.

Foto: printscreen

Đoković je nedavno izazvao oprečne komentare izjavom da nije pobornik vakcinisanja, regovao je odmah i Kon na tu izjavu, a sada kao da je malo ublažio kritički stav prema našem teniseru.

Kao njegov fan, a nema ništa bolje u pola veka da se Srbiji desilo, ovde sam reagovao samo oko vakcina - kazao je dr Kon.

Predsednik Vučić, koji je takođe bio gost emisije "Hit tvit" kazao je da je "Novak super, i da je genije".

- Sad što neki hoće da prave sukob... Čitav život živimo sa tim. Biće to sve u redu. Novak je super, Novak je genije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ode procenat

pre 3 godine

Šta majstore, drma ti se procenat? Imam jednu vest za tebe, sada kad su ameri raskrinkali na sudu da vakcine 30g nikad nisu testirane moraćeš da pojedeš sve doze koje budeš uvalio ovoj tzv državi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija