• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2020

19:03

(VIDEO) NOLE I ŠARAPOVA U POTPUNO NOVOM IZADANJU! Đoković o mamurluku i tome kako su se on i Ruskinja upoznali!

Tenis

(VIDEO) NOLE I ŠARAPOVA U POTPUNO NOVOM IZADANJU! Đoković o mamurluku i tome kako su se on i Ruskinja upoznali!

Podeli vest

Prvi reket sveta Novak Đoković i poznata ruska teniserka razgovarali su putem Instagram lajva i na taj način otkrili mnoge zanimljive stvari iz privatnog i sportskog života

Nole je samo dan ranije razgovarao sa svojim velikim prijateljem i učiteljom Žarkom Ilićem o mnogim zanimljivim temama, naišavši na veliki broj pozitivnih komentara.

NEVEROVATNO! Dijana Đoković otkrila nove detalje u odnosu Novaka i Rafe: Nadal je video KRV moga sina!

 

 

Đoković i Marija Šarapova su dugogodišnji prijatelji, a u današnjem razgvoru dotakli su se mnogih do sada nepoznatih tema.

Na početku obraćanja Šarapova je istakla da će glavna tema biti početak prijateljstva sa Novakom i kako je sve počelo.

- Bilo je to davno,upoznali smo se jako mladi na nekom egzibicionom meču. Takođe, sećam se i da smo išli u japanski restoran kasnije. Bilo je sjajno sećam se i konobara koji želeo da se slika sa tobom- prisetila se Maša kroz osmeh....

Foto: printscreen instagram

Tekst potpisa

Zatim se dotakli i određenih interesovanja, a Šarapovi je u oko zapala fotografija iza Novakovih glave. Ona je istakla da je najviše zanima arhitektura, jer posle sportske karijere čovek mora pronaći novu ljubav i strast.

Noleta je takođe zanimalo i kako Marija podnosi period transformacija iz sportskog u normalan život:

- Smatram da sam već započela veliku promenu. Tu su razna ulaganja, umetnost, biznis... Dosta vremena sam sa porodicom, ali glad za pobedama je i dalje tu. Treniram na kućnom biciklu, a onda se zapitam zašto to više radi. Sport je i dalje deo mene- ističe Šarapova.

Ruskinja je interesovala kako Novak provodi vreme sa svojom porodicom.

- Moja žena je npr. bolji kuvar od mene. Dobro smo, uživamo u slobodnom vremenu i raznim novim ukusima. Trudimo se da ostanemo normalni u ovom teškom trenutku po ceo svet. Potrebno je i spremiti se za nastavak sezone, ne samo fizički, već i psihički. Sada je tu porodica, obaveza, teško je održati energiju i ući u komfornu zonu- rekao je Novak.

Šarapova se zatim prisetila i snimanja reklama sa Noletom.

- U poslednjoj reklami sam te pogodila u mu*a. Od tad si osvojio neke Grend slemove, trebalo bi opet da uradimo neku novu!

Novak je zatim odgvorio:

- Od tad imam nove lopte (balls - mu*a")" - našalio se Nole!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija