• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2020

09:25

JEZIVO! DA LI SAM JA SLEDEĆA? Mlada teniserka PODIGLA RUKE, Amerika je ustala zbog UBISTVA!

Tenis

JEZIVO! DA LI SAM JA SLEDEĆA? Mlada teniserka PODIGLA RUKE, Amerika je ustala zbog UBISTVA!

Podeli vest

Američka teniserka, Koko Gauf podigla je glas u borbi protiv rasizma

Posle napada policije na nenaoružanog Džordža Flojda u Mineapolisu, nastao je haso u Americi, ljudi su izašli na ulice, traže pravdu...

KLJUČA U AMERICI! Vatre oko Bele kuće, SUKOBI SVE BRUTALNIJI, MEĐU RANJENIMA I DEČAK (12), uhapšena ćerka gradonačelnika Njujorka

HAOS U SAD! NBA zvezda se priključile protestima zbog ubistva, među njima je i Bobijev veliki prijatelj!

 

 

Snimak policajca kako kolenom kleči i guši Džordža Flojda je uznemirio je ne samo Ameriku, nego ce svet. Najglasniji su sportisti, a 16-godišnja teniserka Koko Gauf je postavila na društvenim mrežama video na kom je istakla da su "crni životi važni".

- Da li sam ja sledeća? - upitala se Koko i digla ruke u vazduh.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija