• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2020

15:01

NAHVALIO NOVAKA! Tim otkrio u kakvim je odnosima sa Đokovićem, ali i da želi da ga bolje upozna kao čoveka!

Tenis

NAHVALIO NOVAKA! Tim otkrio u kakvim je odnosima sa Đokovićem, ali i da želi da ga bolje upozna kao čoveka!

Podeli vest

Dominik Tim stiže u Srbiju, igraće Adria Tour, a sjajni teniser u Beograd dolazi kako bi bolje upoznao Novaka

- Veoma sam zadovoljan što ću da igram na Adria Tour sportskom događaju. Imam i veliku sreću jer verujem da sam jedini teniser na turniru koji je već imao neke takmičarske mečeve. Bio sam u prilici da igram PRO seriju u Austriji, pa ću, po svoj prilici, biti najpripremljeniji teniser u Beogradu - kaže Tim.

Svi igrači doneli su odluku da sav zarađeni novac od nagradnog fonda doniraju u humanitarne svrhe. Dok se Novak Đoković opredelio da pomogne programe ranog razvoja dece u okviru njegove Fondacije, Tim želi da prosledi sredstva ka jednom projektu u njegovoj domovini.

- Mislim da je veoma važna i dobra ideja to što je Adria Tur događaj humanitarnog karaktera. Postoje mnogi ljudi, ali i organizacije, kojima je potrebna pomoć, posebno u teškim vremenima poput ovog. Što se mene tiče, učestvujem u jednom bitnom projektu u Austriji, i nadam se da ćemo prikupiti što više novca, kako bih nastavio da ih podržavam i pomažem.

Foto: reuters



Đoković, domaćin turnira, igrao je protiv Tima 11 puta na ATP turu.

- Jasno je da je Novak ne samo jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena, već je i jedan od najboljih sportista planete ikada. Imamo jako dobar odnos na terenu i van njega. Đoković je jedan od momaka sa kojima se najčešće sastajem na ATP turu. Igrali smo neke velike mečeve, kao što su grend slem finala, mastersi 1000, ATP završni mastersi, i uvek je izuzetno iskustvo kada se sastajem sa njim. Privatno, Novak je sjajan tip, ali ne poznajem ga dovoljno dobro. Zato se nadam da ćemo tokom Adria Tour biti u prilici da se bolje upoznamo.

Biće ovo prvi put da Tim dolazi u Srbiju.

- Neverovatno, ali nikada do sada nisam bio u Srbiji. Ne znam zašto je to tako, jer kod vas postoji mnogo juniorski turnira, a čuo sam i dosta sjajnih stvari o državi. Samim tim, neobično je da nisam dolazio ranije, ali eto, i to je dodatni razlog zašto sam veoma lako doneo odluku da učestvujem na ovom događaju. Radujem se dolasku u Srbiju, u Beograd, i želim da saznam više o vašoj zemlji - rekao je Tim.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) RADOVI U TOKU NA TERENIMA TC NOVAK ZBOG PRIPREMA ZA "ADRIA TOUR"! ULAZNICE USKORO U PRODAJI!
Tenis

(VIDEO) RADOVI U TOKU NA TERENIMA TC NOVAK ZBOG PRIPREMA ZA "ADRIA TOUR"! ULAZNICE USKORO U PRODAJI!

Radovi su uveliko u toku na teniskim terenima TC Novak na Dorćolu, kako bi sve spremno dočekalo početak humanitarnog sportskog događaja "Adria Tour". Regionalni turnir kreće upravo od Beograda, gde će se Novak Đoković u subotu i nedelju 13. i 14. juna predstaviti publici u društvu velikana svetskog tenisa kao što su Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, ali i drugih vrhunskih igrača

29.05.2020

22:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija