• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.06.2020

14:44

VESIĆ PONOSAN! Hvala Ðokoviću, iz Beograda ide lepa slika u svet!

Tenis

VESIĆ PONOSAN! Hvala Ðokoviću, iz Beograda ide lepa slika u svet!

Podeli vest

Zahvaljujući Novaku Ðokoviću na organizaciji "Adria Tour-a" iz Beograda danas u svet ide lepa slika, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je danas obišao teniske terene na kojima se organizuje Adria Tour i tom prilikom direktoru turnira Ðorđu Ðokoviću poklonio je srpsku zastavu.

(HIT FOTO) NAŠLI SE NOLE, TIM, ZVEREV, SAVO MILOŠEVIĆ, DIMITROV NA PARTIJI FUDBALA... Ne, nije vic! OVO MORATE VIDETI!

(VIDEO) OPAAAA OVAKO NOLE ĐUSKA! Retko ga viđamo u OVAKVOM IZDANJU!



- Danas iz Beograda ide lepa slika u svet, jer je ovo najznačajniji teniski turnir koji se organizuje posle pandemije korona virusa. Zahvaljujući Ðokoviću i njegovoj ideji, Beograd je domaćin poznatim teniserima. Publika pristiže, srećan sam što su sve karte raspordate što znači da se Beograd uželeo i tenisa i sportskih događaja, što pokazuje da smo sportska nacija. Zahvalan sam Novaku što Srbiju i Beograd promoviše kao što to radi tokom cele karijere - rekao je Vesić novinarima prilikom obilaska TC Novak na Dorćolu.



Vesić je rekao da Grad Beograd dati podršku porodici Ðoković da prestonica Srbije dobije ATP turnir.

- Mi smo kao grad spremni da zajedno sa porodicom Ðoković stanemo iza ideje da Beograd dobije stalni ATP turnir. To smo imali pre nekoliko godina. Beograd i Srbija imaju najboljeg tenisera sveta, mnogo smo dali svetskom tenisu i nema razloga da Beograd nema ATP turnir. Daćemo podršku porodici Đoković da se takav turnir ubuduće stalno organizuje u Beogradu - zaključio je Vesić.

Regionalni Adria tour počinje za vikend u Beogradu.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija