• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2020

18:37

ADRIA TOUR!  Đoković lako protiv Troickog!

Tenis

ADRIA TOUR! Đoković lako protiv Troickog!

Podeli vest

Nakon uvodnog dana na Adria Touru vreme je za ono pravo, a prvog dana očekuje nas veliki broj interesantnih mečeva na Dorćolu

Turnir u organizaciji prvog reketa sveta Novaka Đokovića je spreman za onaj glavni takmičarski deo, a prvog dana gledaćemo čak osam interesantnih duela.

Prvi reket sveta nije imao mnogo problema da savlada velikog prijatelja i sunarodnika Viktora Troickog u meču koji je izazvao veliku pažnju na Dorćolu.

Istim rezultatom u oba seta (4:1, 4:1) Nole je slavio protiv Viktora i došao blizu plasmana u finale Adria Toura dok je Troicki gotovo izvesno već sada pred eliminacijom.

Foto: Starsportphoto

Zanimljivo da je od dva gema koliko je uspeo da osvoji, Viktor uzeo brejk prvom teniseru sveta, ali je od tog momenta Đoković zagospodario terenom i trijumfovao.

Pre njih na teren izašli Dušan Lajović i Grigor Dimitrov, a bugarski teniser izašao je kao pobednik iz ovog duela. Skoncentrisaniji je bio Grigor i posle tri seta došao do premijerne pobede u Beogradu.

Prvi set, činilo se, išao je na ruku našem teniseru koji je imao brejk prednosti, ali je Dimitrov uspeo da se vrati u meč i posle taj brejka povede. U drugom setu Srbin je na isti način došao do izjednačenja.

Foto: Starsportphoto

Međutim, posustao je Duci u odlučujućem setu i dozvolio Dimitrovu da na vrlo lak način dođe do pobede. Lajović je sada pred jako teškim zadatkom ukoliko želi da se plasira u finale jer mora da pobedi Dominika Tima i Damira Džumhura.

Drugi meč dana završen je za nepunih 10 minuta jer je Damir Džumhur doživeo povredu pa je morao da preda Dominiku Timu na 2:0. 

Foto: Starsportphoto

Tokom meča dva puta je intervenisao medicinski tim, da bi na kraju momak iz Bosne i Hercegovine morao da odustane od borbe.

 

UŽIVO: Krajinović - Zverev 1:2 (4:0, 3:4)

Nešto kasnije gledaćemo duele:

Dimitrov - Milojević 0:2

Tim - Lajović 2:1

Đoković - Krajinović 1:2

Troicki - Zverev (23:55)

Završeni mečevi:

Lajović - Dimitrov 1:2 (3:4, 4:3, 1:4)

Tim - Džumhur - pobeda Tima, Džumhur predao na 2:0

Đoković - Troicki 2:0 (4:1, 4:1)

16.00 - Umesto povređenog Damira Džumhura, u daljem delu takmičenja nastupaće srpski teniser Nikola Milojević.

13.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prvom danu takmičenja na Adria Touru. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Beograda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija