• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2020

22:15

AMERI ĆE BITI U VELIKOM PROBLEMU! I ona je odustala od Ju Es opena!

Tenis

AMERI ĆE BITI U VELIKOM PROBLEMU! I ona je odustala od Ju Es opena!

Podeli vest

Druga teniserka sveta Simona Halep ove godine neće učestvovati na Ju Es openu

Rumunka je počela sa treninzima i za Pro TV otkrila je da će u 2020. godini igrati samo turnire u Evropi, a ne one u SAD i Kini.

NE BI SMEO O OVOME DA PRIČA! Đoković otkrio samo Srbima, OVO JOŠ NIKO NE ZNA!

NJUJORK? ODLUKA DO KRAJA JUNA! Evo šta Amerikanci planiraju, IGRAČIMA NEĆE BITI LAKO!

 

I prethodno je Halepova govorila o zabrinutosti u pogledu održavanja Gren slem turnira u Njujorku.

- Gajim velike sumnje prema učešću u takvim uslovima. Ne samo zbog pandemije, već i zbog rizika od putovanja, karantina, promena koje bi mogle da se dogode tokom turnira. Svako treba da donese odluku za sebe - izjavila je nedavno Halepova za Njujork tajms.

Foto: Reuters

 

Rumunka je dvostruka gren slem šampionka, pošto je osvojila Rolan Garos 2018. godine i Vimbldon 2019. godine.

Prema trenutnom planu, Ju Es open bi trebalo da počne 31. avgusta u Njujorku, uz brojna ograničenja za tenisere i teniserke. Novak Đoković i Rafael Nadal su kivni zbog rigoroznih mera u Njujorku, preoštre karantinske mere, svi igrači stacionirani u hotelu na aerodromu i to praktično dva meseca zbog karantina na ulasku i na izlasku, testovi na kovid 19 dva puta dnevno, samo jedan član stručnog štaba, prazne tribine...

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija