• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2020

08:58

FEDERER? TENIS JE DOSADAN! Švajcarac mu ovo sigurno NEĆE ZABORAVITI!

Tenis

FEDERER? TENIS JE DOSADAN! Švajcarac mu ovo sigurno NEĆE ZABORAVITI!

Podeli vest

Marselo Rios, nekadašnji čileanski teniser, ima zanimljivo mišljenje o Rodžeru Federeru

Čileanac, koji je tokom pandemije koronavirusa izjavio da bi ljude koji ne poštuju karantin "trebalo ubiti", veruje da je teniska era u kojoj živimo – dosadna.

 

SRBI U ŠOKU, ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Kada bi Novak i Rodžer IGRALI U SRBIJI POLA PUBLIKE bi navijalo za Švajcarca!

ĐOKOVIĆ PRED HRVATIMA OTVORIO DUŠU! Evo šta Novak stvarno misli o Federeru!

 

- Meni više nije zabavno da gledam tenis, veoma je dosadan. Mnogi kažu da je veoma dosadno gledati igrače kao što su Rodžer Federer i Endi Marej. To nije dobra stvar, ali oni igraju baš dobro. Ja sam jedan od onih koji misle da je bitnije biti 'broj 1' nego osvojiti grend slem, jer sam tu situaciju iskusio iz prve ruke. Ja bih čak više voleo da sam to ostvario sa 25, 26 godina, jer bih više uživao u time nego sa 21, kada sam došao do vrha - kazao je Rios,  koji je bio najbolji na svetu, ali nikada nije osvojio grend slem.

Otkrio je da bi voleo da je imao priliku da igra protiv Rafaela Nadala.

- Njegov stric Toni je rekao da bih ga ja pobedio, ali ja nikada tako nešto nisam rekao. Ja sam Toniju rekao da verujem da, kada sam bio na svom vrhu, da bih stvari zakomplikovao za njega, a Toni je saglasan sa mnom. Rafa je igrač protiv kojeg bih voleo da sam igrao -  rekao je Rios.

 

 

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija