• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2020

10:51

NJEGA SMO ČEKALI! Vajda se OGLASIO posle BOLESNIH I SUMANUTIH NAPADA na Đokovića!

Tenis

NJEGA SMO ČEKALI! Vajda se OGLASIO posle BOLESNIH I SUMANUTIH NAPADA na Đokovića!

Podeli vest

Adria tur, humanitarni regionalni turnir koji je organizovao Novak Đoković, poslednjih dana je glavna tema u svetu

Posle Beograda, turnir je održan u Zadru, ali finale nije odigrano, pošto je Grigor Dimitrov otkrio da ima koronavirs. Posle toga usledili su žestoki napadu na prvog tenisera sveta.

(FOTO) ČOVEČE, ŠTA NIJE U REDU S TOBOM? Kirjos UDARA po Novaku, sad OPLEO po HRVATU!

HRVAT SE JAVIO IZ KARANTINA! Ljudi, zaštitite sebe i bližnje!

 


Mnogi su kritikovali Novaka Đokovića što je u doba pandemije Covid-19 napravio taj događaj, i što se akteri nisu strogo pridržavali propisanih mera.

 

Srbina brane Boris Beker, kao i Toni Nadal, stric Rafaela Nadala, a konačno se i oglasio Marijan Vajda, prvi trener najboljeg tenisera planete.

Ideja organizovanja Adria Tura bila je dobra – očigledno, posle duge pauze na ATP turu, to je definitivno pomoglo igračima da se vrate na pravi put i da uživaju u tenisu u malo drugačijem konceptu. Svi učesnici došli su jer su mere Vlade popustile, te mere su svi poštovali, tako da je pogrešno upirati prstom (u organizatore) jer su definitivno poštovali instrukcije Vlade - rekao je za Sportklub Vajda.

 

 

Slovački trener, koji je sa Novakom od 2006. godine, nije u ovom trenutku želeo da se upušta u polemiku na kakav je tretman u medijima naišao najbolji teniser sveta.

- Sada je najvažnije da ostanemo mirni, a Noletu, Jeleni i svim učesnicima želim brz oporavak. Poslao sam Noletu i porodici mnogo podrške i pozitivne energije - dodao je 55-godišnji trener.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija