• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2020

09:20

MALJEM PO FEDERERU, BAŠ IMA PETLJU! Sve mu se OKO PARA VRTI! POTKAČIO je i Srbina!

Tenis

MALJEM PO FEDERERU, BAŠ IMA PETLJU! Sve mu se OKO PARA VRTI! POTKAČIO je i Srbina!

Podeli vest

Australijanac Endru Heris, 204. na ATP listi, optužio je Rodžera Federera da priča samo ono što ljudi žele da čuju

On je bio gost u podkastu "Break point", govorio je o "velikoj trojci" tenisa, zalaganju najboljih tenisera za  slabije plasirane igrače, da dobiju pomoć zbog toga što nisu imali nikakva primanja usled pandemije koronavirusa.

FEDEREROV ČOVEK JEDVA DOČEKAO! Novak? KATASTROFALNO!

KO TO KOPA GROB RODŽERU FEDERERU!? Izjava koja je ŠOKIRALA čitav svet!

 

- Federer, Nadal i Đoković su toliko dugo u vrhu tenisa da su prosto zaboravili kako je to biti slabije plasiran. Znam da se Federeru sve vrti oko novca.  U javnosti će reći ono što narod želi da čuje, a to je trenutno da se novac distribuira slabije plasiranim igračima - kazao je Heris.

Australijanac je pohvalio Novaka Đokovića, smatra da se najviše trudi od svih i da želi da pomogne.

- Mislim da je Novak od sve trojice najglasniji i najiskreniji u nameri da se novac da slabije plasiranim igračima. Ne znam da li je to dovoljno, ali od 'velike trojke', mislim da se on najviše trudi.

Ipak je Heris udario na prvog tenisera sveta.

- Nije se prudružio Zoom pozivu. On je predsednik Saveta igrača, a nije se pojavio. Mislim da su bile fotografije kako igra fudbal - kazao je Australijanac.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 3 godine

Svašta, taj Harris je, sa 26 godina, "teniser" koji je odigrao samo jedan ATP meč koji je izgubio i očekuje da mu Federer, Đoković i Nadal daju pare jer ne može da igra! Aman čoveče, batali tenis, vidiš da nisi za to i idi radi nešto da zaradiš za život a ne da prosjačiš ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija