• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2020

10:15

(FOTO) STOP KORONA TERORU! U Hrvatskoj se pojavio novi transparent za Đokovića, i to kakav!

Tenis

(FOTO) STOP KORONA TERORU! U Hrvatskoj se pojavio novi transparent za Đokovića, i to kakav!

Podeli vest

Imao je Novak Đoković najbolju nameru, ali... Njegov Adrija tur nije prošao dobro zbog koronavirusa, a Srbin se našao na velikom udaru

Hrvati su brzo zaboravili koliko je Novak uradio za njih. Krenule se velike uvrede zbog turnira, a čak je osvanuo i jedan užasan grafit.

Nole je sada dobio nešto drugačiju poruku.  Ovog puta je iz Zagreba stigla podrška i to ispred Hrvatskog narodnog kazališta, prenosi "Jutarnji".

 

 

Na tom transparentu piše: 'Imamo pravo disati. Stop korona teroru. Podrška Novaku iz Hrvatske'.

Mladi koji se već neko vreme spontano okupljaju ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta na zgradu HNK su postavili transparent i tako se poklonili Noletu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ponosanS

pre 3 godine

Ima nade za balkansko poluostrvo. Bravo za mlade koji su ovo uradili.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija