• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

12:42

U KAKVIM SU ODNOSIMA POSLE SVEGA? Dimitrov otkrio da se čuo sa Novakom!

Tenis

U KAKVIM SU ODNOSIMA POSLE SVEGA? Dimitrov otkrio da se čuo sa Novakom!

Podeli vest

Grigor Dimitrov je dobio koronavirus tokom Adrija tura... Bugarin se sada oglasio i otkrio je kako se oseća, ali i da je u kontaktu sa Novakom Đokovićem

- Najgore je što ne znate šta da očekujete. Bio sama aktivan ceo svoj život i odjednom sam bio primoran da se smirim. Nisam se osećao dobro. Prepoznao sam različite simptome, nisam osećao miris i ukus - rekao je Grigor.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nije mi smetalo što sam bio sam. Živim samostalno od svoje 12 godine. Ono što me je uplašilo je nepoznavanje onoga sa čime se borim. Plašio sam se da će telo da mi se ugasi. Još se nisam sasvim oporavio, ali je bolje svakog dana. Moram da budem strpljiv i nadam se da ću biti u punoj snazi uskoro.

Dimitrov se zarazio tokom Adria Tura.

- Razgovarao sam sa Novakom pre izvesnog vremena. U istoj smo situaciji. Sada je bolje, čuo sam da su se svi oporavili, vratili na teren.

Još ne zna da li će igrati na US openu.

- Da budem iskren, ne znam. Za Evropljane je teško jer moramo da putujemo 12 sati do Njujorka, promenimo nekoliko aviona, onda odemo u hotel, pa u 'mehur'. Nije lako. Ako bi se neko zarazio, sve bi se dodatno zakomplikvalo. U ovom trenutku ne mogu da kažem da li ću igrati ili ne - zaključio je Dimitrov.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija