• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2020

19:52

NEVEROVATNA NESREĆA! Federerov teniski otac sleteo u reku i poginuo! Potresna priča iz prošlosti Švajcarca!

Tenis

NEVEROVATNA NESREĆA! Federerov teniski otac sleteo u reku i poginuo! Potresna priča iz prošlosti Švajcarca!

Podeli vest

Rodžer Federer danas proslavlja 39. rođendan, a pre 18 godina dogodila se tragedija koja je obeležila život i karijeru slavnog švajcarskog tenisera. Naime, Rodžer je tada ostao bez svog teniskog oca

Pored Severina Lutija koji mu je trener i prijatelj više od 20 godina, upravo je Piter Karter upoznao mladog Rodžera sa tenisom kad je imao samo devet godina...

NAKON TUŽBE ZBOG VREĐANJA CRVENE ZVEZDE! Da li Partizanu preti oduzimanje bodova!?

Ubrzo je sve krenulo tragičnim tonom, njegova žena je obolela od kancera, nakon uspešne borbe hteli su da odu na odmor na romantično putovanje. Nedelju dana posle Federerovog 21. rođendana (8. avgust 2002. godine) i Karterovog koji bi napunio 37 (9. avgust), Piter je sa svojom suprugom Silvijom krenuo na safari po Nacionalnom parku u Johanesburgu.

Foto: Tanjug/AP

Tada se dogodila stravična nesreća kada je vozač skrenuo sa puta, pošto je morao da skrene da bi izbegao sudar sa kombijem. Vozač i Piter su poginuli na licu mesta jer je njihovo vozilo proletelo kroz ogradu mesta i upalo u reku.

- Nadam se da bi bio ponosan. Hteo je da ne budem proćerdali talenat, njegova smrt je bio poziv za buđenje, zbog toga sam trenirao još jače. Veoma sam bio srećan da sam imao prave ljude u pravo vreme, jesam ja doneo odluke u svom životu, ali imao sam sreće na putu- rekao je Rodžer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija