• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2020

15:31

(VIDEO) ĐOKOVIĆA OBEZBEĐENJE ČUVA 24 SATA, TENISERI NEMAJU GDE DA MRDNU! Evo kako izgleda izolacija igrača u Njujorku!

Tenis

(VIDEO) ĐOKOVIĆA OBEZBEĐENJE ČUVA 24 SATA, TENISERI NEMAJU GDE DA MRDNU! Evo kako izgleda izolacija igrača u Njujorku!

Podeli vest

Turnir u Sinsinatiju počinje 22. avgusta, a mere predostrožnosti su na visokom nivou o čemu svedoči video snimak Gorana Ivaniševića, trenera našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića

 

Goran Ivanišević, trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, otkrio je u kakvi uslovima je smešten tim srpskog tenisera i kako izgleda njihova svakodnevnica u Njujorku u vreme pandemije virusa korona.

OVO SE ČEKALO 6 MESECI! Đoković se vraća na teren, poznat protivnik!

Ivanišević je na svom Instagram profilu objavio zanimljiv video iz popularnog "mehura" u Njujorku.

- OK ljudi, imamo slobodan dan. Tu je i moj prijatelj Žarković. U ovom lepom meghuru smo izolovani i klonimo se problema. Ovo je naše obezbeđenje, čuvaju nas 24 sata. Ne možemo da mrdnemo bez njih. Kao što vidite prate nas i kada izađemo ispred kuće - rekao je Ivanišević.

Podsetimo, zbog izuzetno teške situacije epidemiološke situacije, turniri u Njujorku se igraju bez prisustva publike, a svi učesnici smešteni su u "mehur" i ne strogo im je zabranjeno da napuštaju kompleks.

- Zdravo opet, evo me pod drvetom, i dalje šetam, naše obezbeđenje je tamo iza nas, ali to je ok, ipak uživamo i da, provedite lepo dan svi, pozdrav iz Njujorka - dodao je legendarni Hrvat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija