• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2020

17:30

OSAKA PREDALA! Azarenka bez borbe osvojila trofej u Sinsinatiju!

Tenis

OSAKA PREDALA! Azarenka bez borbe osvojila trofej u Sinsinatiju!

Podeli vest

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka osvojila titulu na turniru u Sinsinatiju koji se igra u Njujroku, ali bez odigranog meča pošto se Japanka Naomi Osaka povukla sa turnira neposredno pre finala

Azarenka i Osaka je trebalo da finalni meč igraju od 11 časova po lokalnom vremenu, ali je dva sata pre početka Japanka objavila da predaje meč zbog povrede zadnje lože.

TUŽNE VESTI STIŽU IZ AMERIKE! Preminuo poznati NBA igrač i OL STAR! Vodio je rat sa Džordanom!

Viktoriji Azarenko je titula u Sinsinatiju prva osvojena još od 2016, a ukupno 21. u karijeri. Bivša svetska broj jedan je osvojila prvu titulu otkako je krajem 2016. postala majka. Još uvek nije poznato da li će povreda uticati na učešće Naomi Osake u Njujorku na US Openu koji počinje u ponedeljak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija