• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2020

17:26

NIZ O KOJEM SVI SANJAJU! Nole otkrio šta ga na terenu tera da bude JOŠ JAČI!

Tenis

NIZ O KOJEM SVI SANJAJU! Nole otkrio šta ga na terenu tera da bude JOŠ JAČI!

Podeli vest

Novak Đoković nastavlja da gazi... Srbin je ostvario 24 pobede u 2020. godini i nema nameru da stane

- Poznato je da želim da nastavim niz, naravno. Da li razmišljam o tome da svakog dana broj jedan? Ne. Ali kao što znate, tu sam. Naravno, to je velika motivacija za mene. U stvari, podstiče za budem još jači, igram još bolje i donesem pravi intezitet u svakom meču - rekao je Đoković.

Novakov naredni rival biće Britanac Kajl Edmind, protiv koga ima skor 5:1.

- Edmund ima jak servis i forhend. To su mu dva najveća oružja. Imao sam nekoliko dobrih mečeva protiv njih, kao što je na Vimbldonu bio. Ne oseća toliki pritisak, ovde su drugačije okolnosti, ali svakako voli ovakve izazove. Imam veliki poštovanje prema njemu. Bez sumnje, ima potencijal za najboljih 20 igrača sveta i očekujem ga uskoro tamo. Biće teško, posebno što Kajl nema šta da izgubi.

Nole je progovorio i o činjenici da nema publike.

Pokušavamo da se naviknemo na ovakve uslove. Imamo velike LED ekrane i gledam ostatak moj tima i prijatelje preko toga. Bilo je zaista lepo videti to. Izmamili su mi osmeh na lice i motivisali me da nastavim da igram dobro. Razgovarao sam sa ljudima iz USTA, još nije određeno kada se uključuju ekrani, da li posle poena, između gema, seta ili slično. To se još testira. To je u redu, ne smeta nama igračima. Najbitnije je samo da nije u toku meča.

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija