• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2020

15:10

UZEO PEHAR PA NE ŽELI PRITISAK! Tim prebacio lopticu u Noletovo i Rafino dvorište!

Tenis

UZEO PEHAR PA NE ŽELI PRITISAK! Tim prebacio lopticu u Noletovo i Rafino dvorište!

Podeli vest

Dominik Tim je uzeo titulu na US openu, ali pred Rolan Garos prebacuje lopticu u dvorište Novaka Đokovića i Rafe Nadala

- Osećaj je sjajan. Velika je stvar kada uđeš u društvo retkih u našem sportu, kojima je to pošlo za rukom. Sa druge strane ne mislim da ovo znači kraj dominacije “velike trojke”. Oni su i dalje favoriti na kojem god turniru se pojave. I sada u Parizu, Đoković i Nadal su momci, koji trebaju da se pobede - rekao je Tim.

Austrijanac se u glavnom gradu Francuske još jednom osvrnuo na uspeh u Njujorku.

- Odavno sam shvatio da mogu da se borim za gren slem trofej. U Australiji sam izgubio finale od Đokovića. Bio sam blizu. Naravno u Njujorku se sve promenilo kada je Novak diskvalifikovan. Bilo je jasno da ćemo imati novog šampiona. Drago mi je što sam to ja - istakao je Tim.

On tvrdi da je potpuno spreman.

Nisam igrao zvaničan meč posle US opena, ali sam potpuno fokusiran na šljaku. Svež sam i iskreno jedva čekam da turnir počne - zaključio je Tim.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija