• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

27.09.2020

21:50

KECMANOVIĆ PROŠAO KAO BOS PO TRNJU! Svega četiri osvojena gema na startu Rolan Garosa! Švarcman ubedljiv!

Tenis

KECMANOVIĆ PROŠAO KAO BOS PO TRNJU! Svega četiri osvojena gema na startu Rolan Garosa! Švarcman ubedljiv!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa u Parizu, pošto je izgubio od 13. igrača sveta Argentinca Dijega Švarcmana posle tri seta, 0:6, 1:6, 3:6. Kecmanović, 40. teniser sveta, izgubio je posle sat i 47 minuta

Švarcman je prvi set osvojio bez izgubljenog gema, dok je u drugom setu prepustio Kecmanoviću samo jedan gem. Srpski teniser osvojio je tri gema u trećem setu, od kojih je napravio dva brejka, ali nije uspeo ozbiljnije da ugrozi Švarcmana u večerašnjem meču.

OGLASIO SE KAPITEN JERMENA! Teško da nakon ovoga Zvezda i Ararat mogu odigrati NORMALAN meč!



Argentinac, koji je postavljen za 12. nosioca, će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Francuza Korantena Mutea i Italijana Lorenca Džustina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija