• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2020

08:03

UMALO KATASTROFA, NOLE MISTERIOZAN! Ljudi, NE RADITE OVO KOD KUĆE!

Tenis

UMALO KATASTROFA, NOLE MISTERIOZAN! Ljudi, NE RADITE OVO KOD KUĆE!

Podeli vest

Novak Đoković je posle preokreta pobedio Pabla Karenja Bustu i plasirao se u polufinale Rolan Garosa gde će u petak igrati protiv Grka Stefanosa CicipasaUMALO KATASTROF

Nije bilo lako Novaku na terenu, mučio se sa povredama, ali je posle meča uspeo malo i da se našali na svoj račun. Prvo je pričao o povredi lakta koja ga je mučila, mada nije želeo mnogo da detaljiše.

- Nekoliko stvari sa mnom nije bilo dobro, ali neću sada o tome da pričam. Da ne bude da se žalim, jer hoću da kažem da je on sat i po bio bolji teniser na terenu. Ja u tim trenucima nisam bio dobar - kazao je Novak Đoković dok je razgovrao sa Barbarom Šet, voditeljkom Eurosporta.

Foto: Tanjug/AP

 

A onda je sve nasmejao.

- Nikako nemojte da se tučete, kao što sam ja to radio. To ne radite kod kuće - nasmejao se Đoković.

 

 

Meč Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa biće odigran u petak. Do sada su odigrali pet mečeva, a Srbin vodi sa 3:2. Poslednji put je prvi teniser slavio u Dubaiju sa 2:0 početkom 2020. godine. Ovo će im biti drugi meč na šljaci, posle mastersa u Madridu prošle godine kada je Đoković trijumfovao bez izgubljenog seta.

Finale Rolan Garosa je u nedelju, a drugi polufinalni par čine Rafael Nadal i Dijego Švarcman. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija