• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2020

12:39

(FOTO) BRUKA, TUČA NA ROLAN GAROSU! Britanac napravio haos, nasrnuo na igrače...

Tenis

(FOTO) BRUKA, TUČA NA ROLAN GAROSU! Britanac napravio haos, nasrnuo na igrače...

Podeli vest

Den Evans i Hurbert Hurkač prošli su u narednu rundu Rolan Garosa u muškom dublu posle pobede nad Matveom Midlkopom i Marselom Demolinerom 7:6, 3:6, 7:5

Ali,meč je ostao u senci skandala, novog u Parizu. 

Glavni sudija je jedva sprečio Evansa koji je želeo da se fizički obračuna sa protivnicima. 

Foto: tanjug/AP photo

 

Naime, kod poslednjeg poena u gemu Marsel Demoliner smatrao da je Evansa zakačila loptica i da je poen trebalo da bude dodeljen Demolineru i Midlkopu. Teniseri su prvo ušli u verbalnu raspravu, a onda je Evans pojurio ka mreži.

Na sreću, Hurkač i sudija su ga sprečili da se "samoubije". Posle meča Britanac nije krio svoj bes. 

- Ovo je kao da su mi rekli da varam, što je odvratno i to neću dopustiti. To sam im i rekao. Neki ljudi vole da se ovako ponašaju, a žale se kada im uzvratiš - poručio je posle meča Evans. 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija