• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2020

13:28

NADAL NIJE SPAVAO MIRNO! Zna šta mora da uradi ili ga čeka PROPAST!

Tenis

NADAL NIJE SPAVAO MIRNO! Zna šta mora da uradi ili ga čeka PROPAST!

Podeli vest

Veliko finale Rolan Garosa na programu je u nedelju od 15 časova, a španski teniser Rafael Nadal izneo je svoja očekivanja pred meč sa Novakom Đokovićem

Iako, Nadal ima 4:1 na Rolan Garosu u međusobnom duelu sa srpskim asom, skreće pažnju da to ne igra nikakvu ulogu u nedeljnom okršaju.

- Biće su to drugačije okolnosti. Drugačiji tip turnira, sasvim različita situacija - kazao je Španac pred meč.

U nedelju je na programu veliko finale, a evo šta očekuje Rafael Nadal:

- Ne mogu da predvidim budućnost. Jedino što znam je da ako hoću da se nadigravam sa Novakom, moram da budem u svom najboljem izdanju. Jer, ukoliko ne bude bilo mog najboljeg tenisa u finalu, situacija će za mene biti veoma teška - ističe Španac i dodaje. 

Foto: AP PHOTO

 

- Svestan sam da je to teren na kome sam jako dobro igrao veoma dugo, to mi pomaže. Ali, u isto vreme i on ima neverovatan učinak ovde u Parizu, maltene svaki put je u završnici turnira. On vam je jedan od najtežih mogućih rivala. Ali, i ja sam tu, sa željom da nastavim da pružam ono najbolje što mogu. Volim kada je scenario ovakav. Znam da je potrebno da iskoračim, kao što sam u polufinalu. 

Ipak, zna Nadal da je Švarcman jedna priča, a Novak nešto sasvim drugo. 

- U nedelju neće biti dovoljno da budem na istom nivou kao što sam bio na prethodnom meču. Iako sam na prethodnom imao i dobar plan i odlučnost i tehnički dobar meč. Ovoga puta moram da pružim više. Tome se i nadam, a trudiću se iz petinih žila da tako i bude - zakljičio je Rafael Nadal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija