• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2020

13:05

DVA SATA PRE MEČA! Javio se Đoković, evo šta je poručio pred TENISKI KLASIK!

Tenis

DVA SATA PRE MEČA! Javio se Đoković, evo šta je poručio pred TENISKI KLASIK!

Podeli vest

Novak Đoković i Rafael Nada od 15 časova igra finale Rolan Garosa

Biće ovo njihov 56 međusobni duel. Novak je u vođstvu 29:26, ali Rafa ima pobedu više u mečevima za trofej - 14:13!

Inače, jedna i drugi jure Rodžera Federera. Ukoliko Novak pobedi, približiće mu se po broju osvojenih grend slemova, Srbin ima 17, a Rodžer 20, a što je takođe bitno, obezbediće prvu poziviju na ATP listi do 8. marta naredne godine, kada će prestići Švajcarca po broju nedleja na prvom mestu.

Foto: tanjug/ap photo

 

Sa druge strane Rafael Nadal juri svoj 20. trofej na grend slemu, čime bi se izjednačio sa Švajcarcem na prvom mestu u istoriji po broju osvojenih grens slem titula.

Pred finale u Parizu, Novak je istakao da kao najveće rivalstvo u istoriji tenisa vidi duele između njega i Rafaela Nadala.

- Igrao sam sa Rafom više puta nego sa bilo kojim drugim teniserom u mojoj profesionalnoj karijeri. Naši međusobni dueli su najznačajniji u istoriji sporta - istakao je Novak. 

Foto: reuters

 

On je takođe dodao da je upravo Nadal njegov najveći rival, a ne Rodžer Federer. 

- On je definitivno moj najveći rival - zaključio je Novak. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija