• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

13:52

(VIDEO) NE, NE, NE, NEMOJ DA DODAJEŠ NOVAKU! Nadal sasekao novinara!

Tenis

(VIDEO) NE, NE, NE, NEMOJ DA DODAJEŠ NOVAKU! Nadal sasekao novinara!

Podeli vest

Rafael Nadal je pobedio Novaka Đokovića u Parizu i stigao Rodžera Federera

Rafael Nadal je pobedio Novaka Đokovića u Parizu i stigao Rodžera Federera ima zanimljiv momenat posle osvajanja svog 20. Grend slem trofeja, pobedom nad Novakom Đokovićem.

Foto: reuters

 

Španac i Švajcarac imaju isti broj titula na najvećim turnirima  - 20. Rafa je posle pobede razgovarao sa novinarima, a u jendom trenutku je orao da interveniše. 

Naime, novinar ga je upitao šta misli o tome što sada on i Federer imaju po 20 Grend slem trofeja, a Đoković 18.

- Molim te, nemoj da dodaješ još jedan trofej Novaku, nemoj mu pomoći da nas stigne - naveo je Nadal, kroz osmeh.

 

Inače, Nadal zna često da kaže kako gčeda samo u svoje dvorište, kako ga ne intersuju rivali, ali izgleda da nije baš tako.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija