• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

21:44

NAJOGAVNIJI NAPAD NA NOLETA IKADA! Teniska legenda sramno udarila na Đokovića

Tenis

NAJOGAVNIJI NAPAD NA NOLETA IKADA! Teniska legenda sramno udarila na Đokovića

Podeli vest

Bivša američka teniserka Kris Evert oplela je po Novaku Đokoviću zbog toga što je izjavio da je njegovo rivalstvo sa Rafaelom Nadalom najveće u istoriji tenisa.

Naime, ona tvrdi da to nije slučaj, nego da je mnogo veće ono između nje i Martine Navratilove.

Podsetimo, Novak je izjavio da niko u istoriji nije odigrao toliko puno međusobnih mečeva kao on i Nadal (56), misleći na muški tenis, ali to je Evertova iskoristila da ga potkači. Ona se sa Navratilovom sastala 80 puta, što je na Tviteru i napisala.

Njenu objavu su komentarima preplavili hejteri koji su Noleta odmah nazivali seksistom, kako ne poštuje žene i da ne priznaje ženski tenis.

Svako ko iole poznaje Novaka zna da je to brutalna laž, ali šta vredi... Jedva su dočekali da ga pljuju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bata

pre 3 godine

Bije ona nista narocito rekla, niti hejteri imaju ikakav razlog da pisu, sve je izgleda , prevelika masta naseg novinara koji je ovo pisao kako bi umalio onu srmotu sto je Djokovic doziveo od Nadala, 3-0 u setovima, to se vrhunskom teniseru nesme desiti, nikako

MILENA

pre 3 godine

Sve je to dio medijske hajke na Novaka Đokovića, koja se sve više rasplamsava i prestaće tek kad se on povuče iz tenisa. Kad su neki njegovi navijači napadali onu ženu, linijskog sudiju, on ih je lijepo javno zamolio da to ne rade i objasnio im kako on doživljava taj događaj i sve oko njega. Bilo bi lijepo kad bi se pokretač ili su, možda, pokretači, ove bjesomučne kampanje protiv njega, bar malo postidjeli toga šta rade. Jedna od malo blažih, u svoj sili napada, je Rotenbergovo prozivanje zbog nenošenja maske nekog iz Đokovićevog boksa. Vidjeli smo da ni Nadalova supruga ne nosi masku, ali nismo upratili da je to Rotenbergu zasmetalo. Svi napadi ovih "bjesnih pasa" imaju za rezultat, pored ostalog, katastrofalan Đokovićev učinak u finalu RG. Dakle, ne biraju ni mjesto, ni vrijeme, a ni oružje. Drže se mota da cilj opravdava sredstvo. A cilj znamo. A mislim da znamo i iz čijeg boksa sve to dolazi. J svemu obom posebnk je žslosnk prudruživanje nkih ljudi sa ovih prostiratoj tij harangi. Zar ništa nismo naučili iz sopstvenig ptrmjera šta znači prljavi rat putem medija. iako nas je košto mnogo živita i dobara? Najmanje što svako od nas može učiniti je da bar bne podržavsmo te gadosti.

MILENA

pre 3 godine

Dušane, ne lupetaj! Da li si to ti slijep kod očiju, gluv kod ušiju i, pored mnoštva sivih ćelija, bez potpunog razumjevanja o čemu se tu , zapravo, radi? Učini bar taj mali napor i ne daj im podršku za njihov prljavi rat.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija