• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2020

11:12

SVET U ŠOKU! Niko ne zna gde je Amerikanac POBEGAO, preti mu ŽESTOKA KAZNA!

Tenis

SVET U ŠOKU! Niko ne zna gde je Amerikanac POBEGAO, preti mu ŽESTOKA KAZNA!

Podeli vest

Američki teniser Sem Kveri pobegao je iz Rusije ikao je zaražen koronavirusom pa ga čeka žestoka kazna

Kveri je u prvom kolu trebalo da se sastane sa Kanađaninom Denisom Šapovalovim, ali je njihov meč otkazan jer je Amerikanac  bio pozitivan na koronavirus, ako i njegova žena Ebi i njihov osmomesečni sin Ford.

Morali su da ispoštuju dvonedeljni karantin u hotelu u Sankt Peterburgu, ali umesto toga su privatnim avionom napustili Rusiju iako to nisu smeli da urade. 

Sem, Ebi i Ford su na kraju završili u "nekoj obližnjoj baltičkoj zemlji" u kojoj trenutno ne traže negativan test na kovid-19 da bi vas pustili da uđete. Ali, niko ne zna gde je.

Foto: reuters

 

O svemu se oglasio i ATP koji, blago rečeno, nije bio zadovoljan.

- ATP je obavešten o incidentu koji se tiče kršenja ozbiljnog protokola vezanog za kovid-19 tokom ovonedeljnog turnira u Sankt Peterburgu -  navodi se u saopštenju.

Očekuje se da na nepoznatoj lokaciji porodica Kveri provede koliko im je ostalo do kraja karantina, a onda promeni lokaciju, ali ostane u Evropi.

- Igrači i članovi njihovog tima moramo da podsetimo da kršenje protokola može da dovede u pitanje ceo turnir i da ima posledice na ceo Tur. Mi smo, prema našem pravilniku, ovo shvatili veoma ozbiljno i pokrenuta je istraga - dodaje se u saopštenju ATP.

Foto: reuters

 

Ukoliko ATP proceni da je Sem napravio "težak prekršaj", što se i očekuje, sledi žestoka kazna. Najstorža kazna za ovakav vid prekršaja je kazna do 100.000 dolara i/ili suspenzija sa ATP tura na maksimalno tri godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija