• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2020

08:52

(VIDEO) AU ŠTA JE VODITELJ REKAO O NOVAKU! Brecnuo se kada je rekao Federer, a onda mu je ODRŽAO LEKCIJU!

Tenis

(VIDEO) AU ŠTA JE VODITELJ REKAO O NOVAKU! Brecnuo se kada je rekao Federer, a onda mu je ODRŽAO LEKCIJU!

Podeli vest

Novak Đoković završio je u kvizu "Želite li da postanete milioner" i to u dalekoj Indiji

Voditelj je pokušao da opusti takmičara, pa su ćaskali o tenisu. Takmičar mu je rekao da obožava da gleda Rodžera Federera. 

Onda je usledilo nešto vrlo zanimljivo. Viditelj, inače glumac Amitab Bačan, nije mogao da mu prećuti.

Foto: reuters

 

Rekao mu je da on više voli Novaka Đokovića. Ali, to nije bilo sve. Bachchan je nastavio da hvali Srbina, kako je sjajan teniser i super dečko.

- Rodžer Federer? Moj omiljeni teniser je Novak Đoković! Ne znam zašto. On je nestvaran teniser. Naporno radi, dobro igra, a i kul je. Tako da... mnogo mi se sviđa.

Pogledajte! Ovaj čovek je veliki fina prvog tenisera sveta!

 

 

 

Amitab Bačan je inače glumac, filmski producent, televizijski voditelj, pevač pa čak i političar! Njegovo bogatstvo se procenjuje na preko 400 miliona dolara! 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija