• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2020

10:50

(FOTO) FRANCUSKI NOVINARI PROVOCIRALI NOVAKOVE FANOVE! Britanka im ODBRUSILA, pa poručila da ga čak i ovaj Hrvat OBOŽAVA

Tenis

(FOTO) FRANCUSKI NOVINARI PROVOCIRALI NOVAKOVE FANOVE! Britanka im ODBRUSILA, pa poručila da ga čak i ovaj Hrvat OBOŽAVA

Podeli vest

Neverovatna scena dogodila se na aerodromu u Nici gde je pojava Novaka Đokovića izazvala pravi haos

Jedna Britanka je na aerodromu čekala svoj let za Dubai, kada je primetila nešto interesantno. Videla je jednog čoveka koji drži tablu sa imenom najboljeg tenisera sveta i bilo joj je jasno da će se Nole uskoro tu pojaviti, pa nije htela da propusti priliku.

Ipak, osim nje, to je primetila i jedna francuska TV ekipa koja je došla da provocira Novakove fanove, ali im je Britanka odbrusila na fantastičan način.

- Ljudi, slikala sam se sa Noletom... Ispunio mi se san. Otišla sam na aerodrom u Nici i čekala let za Dubai i tamo sam videla vozača koji je držao tablu u ruci sa imenom Novaka Đokovića, naravno da nisam bila jedina koja je to primetila pa su se brzo stvorile i TV ekipe. Da stvar bude luđa, francuska TV ekipa je na kraju i mene intervjuisala i pogodite šta su me pitali:Da li je istina da Nole nije volje kao Rafa i Rodžer!'' Naravno da sam im odbrusila i rekla da je Nole voljen širom sveta ne samo u Srbiji! Čak sam na kraju dodala da mi je muž Hrvat i da i pored toga volimo Noleta!''

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija