• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer/Beta

18.10.2020

22:52

UDARAC ZA ĐOKOVIĆA! Novak izgubio prvo mesto

Tenis

UDARAC ZA ĐOKOVIĆA! Novak izgubio prvo mesto

Podeli vest

Ruski teniser Andrej Rubljov osvojio je ATP turnir u Sankt Peterburgu i na taj način se izjednačio sa Novakom Đokovićem na prvom mestu po broju pehara u ovoj sezoni

Rubljov osvojio je večeras titulu na turniru u Sankt Peterburgu, pošto je u finalu pobedio 27. igrača sveta Bornu Ćorića iz Hrvatske posle dva seta, 7:6, 6:4.

Rubljov, 10. igrač sveta, pobedio je posle sat i 40 minuta. U prvom setu nije bilo brejka pa je odigran taj brejk, koji je Rubljov dobio sa 7:5. On je u petom gemu drugog seta oduzeo servis Ćoriću, prednost brejka je zadržao do kraja meča i pobedio.

Rubljov je, uz Novaka Đokovića, postao jedini teniser koji je ove sezone osvojio četiri titule. Osim Sankt Peterburga, osvojio je turnire u Kataru, Adelajdu i Hamburgu.

Ruski teniser se primakao plasmanu na završni ATP turnir.

On u ovoj sezoni ima 34 pobede, a više od njega ostvario je samo Đoković - 37.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija