• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2020

13:55

ZAČEPIO USTA BEDNICIMA! Možda nekome SMETAM, ali HOĆU DA BUDEM ISTORIJSKI BROJ 1!

Tenis

ZAČEPIO USTA BEDNICIMA! Možda nekome SMETAM, ali HOĆU DA BUDEM ISTORIJSKI BROJ 1!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, mada to niko u svetu neće da prizna, ima drugačiji tretman, posebno poslednjih nekoliko meseci

Napadaju Srbina zbog svega i svačega, Ju Es opena, koronavirusa, vakcine, Adria tura....ma i da nema ništa, nešto bi Amerikanci i Englezi bez sumnje uzmislili. Samo pre nekoliko dana zamerili su mu jer se u Beogradu družio sa klincima.

Kako je Srbin bliži cilju, da bude najbolji svih vremena, to su pritisci žešći. Ali, neće uspeti u onome što su namerili. 

- Pritisak je sastavni deo mog života. Mi profesionalni sportisti moramo da prihvatimo da ćemo imati veliki pritisak, pitanje je da  ćemo mi to koristiti kao gorivo ili oruđe protiv sebe....Ne osećam da me to opterećuje kao što je bio slučaj na početku karijere - kazao je Nole i onda pogodio pravo u metu.

Foto: tanjug/ap photo

 

- Možda nekome smeta što ja imam najviše ambicije, što verbalizujem svoj cilj. Moj cilj je da istorijski budem na prvom mestu najduže, to mi je sada prioritet.

Pogrešna im je taktika, Nole ne reaguje na protisak.

- Znam  kako da pronađem balans. I ja se ponekad poljuljam u tome, psihički i fizički mogu da se umorim, ali kroz život učite, stičete znanja o sebe i pokušavate da budete najbolja verzija sebe i profesionalno i privatno. Profesionalna organizacija mi je kao poziv da pomognem nekome ko nije u poziciji kao što sam ja. Nisam sam u tome, uz mene je Pospišil i još nekoliko tenisera. To je obaveza kroz zadovoljstvo. Nemam korist od toga u materijalnom smislu. Nemam nikakvo moranje da se bavim tenisom i dalje. Ali,  meni to pričinjava zadovoljstvo da se takmičim i dalje, čin da držim reket u sebi me čini radosnim i dok je tako, nastaviću da igram, ali kada sam na profesionalnom turu, moram da imam neke ciljeve i ambicije. To meni nije pritisak, već ambicija - poručio je srpski as prilikom razgovora sa srpskim medijima u Beogradu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija