• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2020

08:03

ĐOKOVIĆ ZNA NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO! Navijači u strahu, a Nole...

Tenis

ĐOKOVIĆ ZNA NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO! Navijači u strahu, a Nole...

Podeli vest

Novak Đoković je takmičenje na turniru u Beču završio u četvrtfinalu pošto je eliminisan sada već od finaliste Italijana Lorenca Sonega sa 6:2, 6:1

Šokirao je prvi teniser sveta fanove. Mada je sa dve pobede najverovatnije obezbedio tron na kraju sezone, i izjednačio se sa idolom Pitom Samprasom, koji je takođe šest puta bio prvi na kraju sezone, očekivali su da će podići trofej u Beču.

Posle poraza se ipak u strahu!

Foto: reuters

 

 

O čemu se radi? Novak ima 11.830 bodova, a Nadal 9.850 bodova. Španac je za sada prijavio turnire u Parizu i Londonu, a ako bude maksimalan na ta dva događaja mogao bi da dođe do 11.590 bodova. To mu naravno ne bi bilo dovoljno, ali ukoliko se naknadno prijavi na turnir serije 250 u Sofiji... E, u tome je caka.

Prvo su se pojavile informacije da se Rafa zahvalio Bugarima na pozivu, verovatno u jeste jer je mala šansa da će igrati u Sofiji između mastersa u Parizu i Završnog mastersa u Londonu, u nedelji od 8. do 14. novembra, a nijedan do sada nije osvojio. Međutim, i dalje se čeka zvanična potvrda tenisera ili turnira da neće igrati.

Foto: Starsportphoto

 

 

To je potvrdio na neki način i sam Đoković, posle poraza od Italijana. Nole verovatno zna da Rafa neće igrati u Sofiji, jer bi mu se sigurno malo više igralo, kako bi pobedio i osvojio što više bodova, kako bi ispunio cilj – završio godinu na prvom mestu i upisao se u istoriju.

- Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Osigurao sam broj jedan... – jasan je bio Nole posle poraza, pa izgleda da navijači ipak ne moraju da brinu, da li će Rafa igrati u Sofiji ili ne.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija