• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2020

11:29

KAKO JE HRVAT UKANALIO NOVAKA! Neverovatno!

Tenis

KAKO JE HRVAT UKANALIO NOVAKA! Neverovatno!

Podeli vest

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Španac Rafael Nadal, sada već daleke 2005. godine bio je na ivici da se povuče iz tenisa pošto je imao problema sa stopalom

Razmišljao je čak o tome da počne da se bavi golfom:

Foto: reuters

- Te godine doktori su mi rekli da više nikad neću moći da igratm sa istim intenzitetom. Rešenje je bilo da odem u Portland gde su mi napravili posebne patike sa terapijskim ulošcima. Želeo sam da igram barem još jednu godinu i da su mi rekli da će mi to biti poslednja godina u karijeri, odmah bih potpisao tu mogućnost prisetio se Nadal, koji se 15 godina kasnije izjednačio sa Federerom na 20 Gren Slem titula.

Španac je bio u velikoj krizi i prošle godine i priznao da je skoro završio karijeru.

- U 2018. i 2019. imao sam dosta povreda i nameravao sam da uzmem pauzu od pet meseci pa da vidim šta dalje. Jedan dan sam trenirao u Monte Karlu i nakon pet minuta sam rekao - Dosta je. Otišao sam sa terena i krenuo u šetnju po brdima. Moj tim mi je jako pomogao da nastavim da se borim i to je bilo ključno - rekao je Nadal i nastavio:

Foto: Starsportphoto

Dvadesetu Gren Slem titulu i 13. Rolan Garos osvojio je nedavno protiv Novaka Đokovića. Španac je pregazio prvog tenisera sveta 3:0 u setovima i tako ućutkao one koji su pre meča rekli da je Đoković favorit. Jedan od njih bio je i Goran Ivanišević koji je rekao da Rafa nema šanse.

- Pre finala ne čitam portale ni medije tako da nisam čuo tu izjavu pre meča. Da sam je video, bio bih još motivisaniji. Svima je jasno koliko je pogrešio- zaključio je Nadal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija