• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2020

11:12

DA LI JE KLETVA RAZLOG? Progovorio o svemu, otkrio pravi razlog NEUSPEHA!

Tenis

DA LI JE KLETVA RAZLOG? Progovorio o svemu, otkrio pravi razlog NEUSPEHA!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal nikako da osvoji masters u Parizu, mada je samo jednom u karijeri uspeo da stigne do finala

Drugi igrač sveta je poražen od Aleksandra Zvereva u polufinalu ovosezonskog izdanja sa 6:4, 7:5. U karijeri je samo jednom igrao finale u Bersiju, 2007, kada je izgubio od Davida Nalbandijana sa 6:4, 6:0. Počele su priče o kletvi posle novog poraza Rafe u Parizu.

- Nema nikakve kletve. Turnir je težak zbog uslova u kojima se igra. Nije nenormalno to što nisam osvojio jedan turnir iz serije 1000. Na mastersima učestvuju najbolji teniseri sveta. Kao što sam rekao ranije, ova podloga je teška - rekao je Nadal, koji smatra da je u Parizu imao dobru pripremu za završni masers u Londonu.

Foto: reuters

 

 

- Igrao sam četiri meča i to će mi sigurno značiti za Završni masters. Moraću da prilagodim nekoliko stvari, ali bilo je dobro. Nadam se da ću maksimalno spreman da budem za London - dodao je on.

Sada ga očekuje Završni Masters, koji, takođe, nikada nije osvajao, a turnir počinje 15. novembra.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija