• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2020

18:52

VIDEO KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU! Veliki si čovek Novače Đokoviću!

Tenis

VIDEO KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU! Veliki si čovek Novače Đokoviću!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta neretko ume da oduševi. Sada je to učinio pokazavši koliko je nekada malo našeg truda dovoljno da bi se nekome ulepšao život.

Naime, Ova priča počinje u Makedoniji, gde Zoran Mijalkov, otac dva sina - odgaja obojicu trudeći se svakodnevno više nego što to obično očevi čine. Oba sina su mu, naime, autistična.

 

 

Saznavši za ovu malu porodicu, koju baš njegovi mečevi čine srećnijim u danima koji su često umeli da budu baš drugačiji, Novak Ðoković je uradio ono što Novak Đoković najbolje i radi - usrećuje druge. Snimio je poruku iz Beograda i poslao je porodici Mijalkov.

 

 

- Ćao, Petre. Peco, kako si? Šaljem ti jedan veliki pozdrav i jedan veliki zagrljaj iz Beograda, nadajući se da ćemo uskoro da se vidimo i uživo. Ljubim te puno i puno te grlim. Čuvaj se!", poručio je Nole svom malom navijaču, preneo je "Blic"!

Kada je porodica Mijalkov dobila ovu video-poruku, sreći nije bilo kraja.

- Za sreću treba malo. Ogromna blagodarnost za Noleta koji ne samo što je najbolji teniser, nego pre svega Čovek sa ogromnom dušom i srcem. Blagodarim od srca i duše što si pomogao da moj sin Petar ima srećne momente i osmehe kao kada te gleda kako igraš. Sila ljubavi- poručio otac ova dva predivna dečaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija