• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2020

12:53

NAJNOVIJI DOKAZI! Nema laži, nema prevare! Ovo što Novak radi je nerealno!

Tenis

NAJNOVIJI DOKAZI! Nema laži, nema prevare! Ovo što Novak radi je nerealno!

Podeli vest

Novak Đoković će šesti put u karijeri godinu završiti na prvom mestu, kao i Pit Sampras, a ako osvoji trofej na Završnom mastersu u Londonu izjednačiće se i sa Rodžerom Federerom, i jedan i drugi će imati šest titula

Nole godinama dominirao, aim 17 gredn slem trofeja, 36 masters titula, uskoro će nadmašiti Rodžera po broju nedeja na prvom mestu...

Takođe, u jednom statističkom podatku je bolji i od Rodžera Federera i od Rafaela Nadala. Statističari su objavili listu svih tenisera koji imaju ili su tokom karijera imali pozitivan međusobni skor u duelima sa članovima "velike trojke".

Foto: reuters

 

 

Đoković ima daleko najmanje poraza! Tokom bogate odigrao je preko 1000 mečeva, ali su samo 11 tenisera u "plusu" u susretima sa Novakom. Nadal ima negativan skor protiv samo devetorice igrača, dvojice manje, ali jedan od njih je i sam Đoković, koji ga je savladao čak 29 puta! Za to vreme, čak 26 tenisera ima pozitivan učinak protiv Federera, a i među njima su i Đoković i Nadal.

Protiv Đokovića pozitivan skor imaju samo Endi Rodik 5:4, Fernando Gonzalez 2:1, Ivo Karlović 2:1, Marat Safin 2:0, Nik Kirjos 2:0, Entoni Dupua 1:0, Denis van Šepingen 1:0, Filipo Volandri 1:0, Jirži Veseli 1:0, Lorenco Sonego i Taro Danijel 1:0.

Foto: tanjug/ap photo

 

Nadal je gubio 29 puta od Novaka, šest puta od Nikolaja Davidenka, tri puta od Dominika Hrbatija, po dva puta od Aleksa Koreče i Dastina Brauna, a jedini međusobni meč gubio je protiv Krisa Gućonea, Joakima Johansona, Olivijea Mutija i Paradorna Sričapana.

Federer gubi od Đokovića 27:23, Nadala  24:16, od Dominikaa Tima 5:2, Aleksandera Zvereva 4:3, Andreja Rubljova 1:0...

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija