• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2020

17:48

OVO JE OD KRUCIJALNOG ZNAČAJA ZA NOVAKA! Zverev i Švarcman su odigrali meč u Londonu, rezultat najviše zanima Đokovića

Tenis

OVO JE OD KRUCIJALNOG ZNAČAJA ZA NOVAKA! Zverev i Švarcman su odigrali meč u Londonu, rezultat najviše zanima Đokovića

Podeli vest

Nemački teniser Aleksander Zverev savladao je Dijega Švarcmana u drugom kolu Završnog mastersa u Londonu rezultatom 2:1 (6:3, 4:6, 6:3), posle dva sata i 13 minuta igre

Meč je bolje započeo Švarcman koji je zahvaljujući rejkom špoveo sa 2:1 u prvom setu. Međutim, tada je Zverev osvojio četiri naredna gema, došao do 5:2, a u nastavku je okončao set rezultatom 6:3.

Foto: Tanjug/AP

 

Nemac je na krilima prvog seta započeo drugi, do brejka je došao u trećem gemu i ubrzo je potom poveo 3:1. Ipak, tada je u seriju ušao Argentinac koji je preokrenuo na 4:3, a onda je Saša Zverev poravnao na 4:4, ali to je bilo sve od njega, pošto je naredna dva gema osvojio Švarcman i tako odveo meč u treći set.

Foto: Tanjug/AP

 

Odlučujući set je počeo ujednačeno i do rezultata 2:2 nije bilo ni prilika za brejk. Međutim, tada je Zverev oduzeo servis Švarcmanu, a potom je i potvrdio brejk, ali je onda propustio priliku da dokusuri Argentinca pošto nije iskoristoi 15:40 i šansu da povede 5:2. Ipak, u narednom servis gemu Švarcmana je došao do brejka i konačne pobede.

Ovaj rezultat je dosta toga zakomplikovao kada je u pitanju plasman u polufinale iz grupe "Tokio 1970", pošto sada ni eventualna pobeda Đokovića večeras protiv Medvedeva Srbinu ne garantuje prolaz dalje. Sa druge strane, ako bi Rus savladao Noleta, on bi osigurao plasman među četiri najbolja, a Novak i Zverev bi igrali međusobno za polufinale.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ČAK JE I NJIMA JASNO! Amerikanci veličaju Novaka, Rafa i Rodžer na kolenima
Tenis

ČAK JE I NJIMA JASNO! Amerikanci veličaju Novaka, Rafa i Rodžer na kolenima

Nekadašnji najbolji teniseri sveta, Amerikanci Džim Kurijer i Endi Rodik saglasni su da bi po okončanju karijere titulu najboljeg svih vremena ("GOAT") trebalo da ponese Novak Đoković ispred Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Oni ističu da je Nole trenutno treći u toj trci, ali da ima najviše šanse da na kraju ipak prvi prođe kroz cilj

18.11.2020

17:04

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija