• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2020

13:20

FEDERER NE MOŽE DA SMISLI ĐOKOVIĆA! Ovo je još jedan dokaz!

Tenis

FEDERER NE MOŽE DA SMISLI ĐOKOVIĆA! Ovo je još jedan dokaz!

Podeli vest

Rodžer Federer propustio je skoro celu sezonu zbog povrede, ne igra na Završnom mastersu u Londonu pa se setio nekih ranijih mečeva

Rodžer Federer je rekorder, ima šest trofeja, a ako Novak Đoković bude slavio ove sezone izjednačiće se sa Švajcarcem. Debitovao je 2002, a prvi trofej osvojio godinu dana kasnije.

-  Tada sam shvatio da mogu pobediti najbolje igrače. Te godine, 2003, ovo je bio pravi turnir na kojem sam se probio - rekao je Federer koji kaže da je protiv Nadala uvek bio favorit u dvoranskim uslovima.

- Uvek postoji pritisak kada igram sa Rafaelom Nadalom u dvorani, jer sam favorit. To se menja u zavisnosti od toga kako stvari teku, ali on je uvek bio težak protivnik za mene. Zapravo, Bjorn je imao sličnu priču kao i ja. Stvar je u tome što je Bjorn vrlo rano sazreo, još u tinejdžerskim danima. Zato je on uz Rafu najbolji tinejdžer u tenisu ikada - zaključio je Federer.

Foto: tanjug/ap photo

 

Federer inače nije ni pomenuo Đokovića od koga je gubio na završnom mastersu četiri puta, u tri navrata u finalu, dok je on pobedio Novaka tri puta, nijednom u finalu.

Nije na odmet pomenuti da Nadal nikada nije trijumfovao na završnom mastersu, a poznato je i da ne briljira baš u dvorani, ali iz nekog razloga je uvek bio teži rival Rodžeru od Novaka, kako kaže Švajcarac

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija