• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2020

17:31

ŠOK U LONDONU! Najveće iznenađenje od početka Završnog mastersa

Tenis

ŠOK U LONDONU! Najveće iznenađenje od početka Završnog mastersa

Podeli vest

Ruski teniser Andrej Rubljov priredio je iznenađenje u poslednjem kolu grupne faze Završnog mastersa u Londonu. On je sa 2:0 (6:2, 7:5) savladao Dominika Tima, ali taj rezultat u plasmanu ništa ne menja. Austrijanac je kao prvoplasiran završio učešće u grupi "London 2020", dok je Rus poslednji

Rubljov je fantastično ušao u meč, brzo je poveo 4:0, a prvi set je potom rutinski priveo kraju.

U drugom setu je ponovo prvi do brejka stigao Rus, kada je poveo 2:1. Ipak, pri vođstvu Rubljova od 4:3 je Tim vratio brejk i ušlo se u egal završnicu seta. Tada je ponovo bolje zaigrao već prežaljeni Rus (što se tiče plasmana u polufinale) i došao je do utešne pobede.

Tim će u polufinalu odmeriti snage sa pobednikom meča u kom se sutra sastaju Novak Đoković i Aleksander Zverev.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 3 godine

Осветио се Рус Новаку, за оних 5 : 0 јуче на Маракани...!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija