• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2020

07:40

NOVAK SE OGLASIO PRED MEČ SA TIMOM! Zna kako protiv Austrijanca!

Tenis

NOVAK SE OGLASIO PRED MEČ SA TIMOM! Zna kako protiv Austrijanca!

Podeli vest

Prvi reket sveta Novak Đoković sastaje se u subotu od 15 časova Austrijancem Dominikom Timom u borbi za plasman u finale Završnog masters turnira u Londonu

- Izgubio sam od Dominika prošle godine u zanimljivom meču u grupnoj fazi i prema njemu imam mnogo poštovanja prema njemu i njegovoj radnoj etici. Uvek sa njim imam neke trilere, tako je bilo i u finalu Australijan Opena. U veoma je dobroj formi i obožava da igra na ovoj podlozi. Ja nisam iscrpljen ove sezone kao što sam bio prethodne godine, ali sada je teže jer svi moramo uvek da budemo u karantinu, a za neke igrače je to veoma zahtevno. Neke stvari, kao što je na primer svež vazduh, prečesto uzimamo zdravo za gotovo- kazao je Novak.

Foto: Tanjug/AP

- Iako definitivno jeste bila čudna sezona, mislim da smo odradili veliki broj turnira s obzirom na to da je postojao šestomesečni prekid zbog koronavirusa. Uspeli smo da odigramo tri od četiri Gren slema, ali i neke Masters turnire poput Sinsinatija i Rima. Mnogo smo govorili o tome da li je sezona u zatvorenom uopšte moguća zbog koronavirusa. Nadam se da će ovaj osećaj ulaska u praznu dvoranu uskoro nestati. Ako u Australiji bude dozvoljeno 50 odsto kapaciteta, to će biti velika stvar. Sada bi nam i 10 odsto bilo ogroman podstrek. Nadam se da je ovo sve privremeno i da će proći veoma brzo, pa da ćemo se vratiti nazad na naš put- rekao je najbolji teniser sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija