• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2020

19:41

NOVAK JE PRIMER ZA SVE! O njegovoj izjavi nakon duela sa Timom pričaće se u narednim danima!

Tenis

NOVAK JE PRIMER ZA SVE! O njegovoj izjavi nakon duela sa Timom pričaće se u narednim danima!

Podeli vest

Dominik Tim je savladao Novaka Đokovića u polufinalu Završnog mastersa u Londonu. Posle neverovatnog Austrijanac je slavio sa 2:1 (7:5, 6:7, 7:6) i u nedelju će protiv pobednika meča Nadal – Medvedev pokušati da osvoji prvi pehar na ATP finalima. Đoković je poznat kao kralj taj-brejkova, to je potvrdio u drugom setu, ali u trećem je izgubio posle vođstva od 4:0

Tim je na 0:4 u taj-brejku vezao šest poena zaredom, a koji trenutak kasnije i obezbedio plasman u finale.

- Nestvarno je šta je on uradio od 0-4 u taj brejku. Ne mislim da sam igrao loše. Mislim da sam ubacio svaki prvi servis, ali on je razarao loptu sa obe strane, odigrao nekoliko kratkih slajsova pod uglom. Kontrolisao sam meč na 4-0, mislio sam da sam blizu pobede, ali on mi ju je oduzeo. Bio je hrabar i sve je funkcionisalo - rekao je Đoković.

Foto: reuters

- Ne znam da li mi se ikada ovako nešto desilo – nekada kada zatvoriš oči i odigraš iz sve snage, njemu je ušlo. Čestitam mu na hrabrosti. Udarao je loptu svom snagom i sve je ulazilo. Kada se udara punom snagom, nekada i izađe. Jednostavno je. Kao što sam rekao, uradio je sve kako treba od 0-4, moram da mu skinem kapu i da mu čestitam. Bio sam u svakom poenu, nisam gurao loptu, ali on je uništavao loptu, igrao je sjajno - dodao je Novak, a preneo "Sportklub".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JAPANAC

pre 3 godine

Lepo rečeno, nego gde je ta ČUVENA mentalna snaga , o kojoj se toliko i više puta pisalo!!! Novače polako ali sigurno toneš kao Federer. Dolazi vreme mlađih.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija