• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2020

23:21

(VIDEO) RUSI VLADAJU LONDONOM! Medvedev se posle pobede prisetio ko je prvi šampion u Londonu!

Tenis

(VIDEO) RUSI VLADAJU LONDONOM! Medvedev se posle pobede prisetio ko je prvi šampion u Londonu!

Podeli vest

Danil Medvedev osvojio je završni turnir u Londonu i na najbolji mogući način okončao nedelju sjajnog tenisa! Rus je u finalu bio bolji od Dominika Tima sa 2:1 (4:6, 7:6, 6:4)

Kako običaj načaže, posle ceremonije dodele pehara, Medvedev se obratio sa pozornice!

Foto: Tanjug/AP

- Čestitam ti Dominiče na svemu što si uradio u karijeri. Tvoje ime je već u teniskim istorijskim knjigama, osvojio si i Grend slem ove godine. Igraš neverovatno dobro i nadam se da ćemo imati još mnogo ovakvih mečeva. I to na velikim turnirima, kao što su polufinale US Opena, finale ovde. Čestitam i tvom timu, radite sjajan posao - rekao je Medvedev posle pobede.

Foto: tanjug/ap photo

Mladi Rus je zahvalio i svom timu, posebno treneru koji ga prati, Žilu Servari.

- Nikome ove godine nije bilo lako. Hvala i mojoj supruzi koja nije ovde. Ono što je Dominik možda hteo da kaže, ali je bio prekinut, obojica smo zavalni za sve što se dešavalo ovde. Teško je organizovati turnire u ovakvim uslovima - dodao je Medvedev.

Foto: ap photo/tanjug

A onda se prisetio legende ruskog teniska Davidenka.

- Poslednje, ali ne i najmanje važno. Od početka turnira sam ovde pričao da bi bila sjajna priča to što je ovde u Londonu, gde se igrao turnir 11 godina, prvi šampion bio Rus i da poslednji bude isto Rus - istakao je Medvedev i doda.

- Zato mnogo hvala i Nikolaju Davidenku, jer je bio inspiracija za mnogo dece poput mene time što je pobedio ovde. Nadam se da ću nastaviti njegov posao. Spasiba Kolja (hvala Kolja) - zaključio je Medvedev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija