• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2020

11:51

NOVAK POSLAO RUSA U PENZIJU! Safin u svom stilu o kraju karijere!

Tenis

NOVAK POSLAO RUSA U PENZIJU! Safin u svom stilu o kraju karijere!

Podeli vest

Legendarni Marat Safin, nekada najbolji teniser sveta i dva puta grend slem šampion, uporedio je sadašnje vreme sa onim kada je igrao

Safin je završio karijeru u 29. godini, jer više nije mogao da parira Novaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

- U ovom sportu ste ili među prvih pet ili vas nema nigde. Nisam želeo da igram tenis kao 11, 12. ili 20. na svetu. Igraš protiv mladih tenisera, hvata te umor, a moraš da trčim sa povredom kolena. Samo vas diskredituju -  počeo je Safin i dodao: 

Foto: Starsportphoto

 

- Oduvek sam verovao da je najbolje prestati sa sportom pre nego što vas sam napusti. Da me koleno nije toliko mučilo mogao bih da igram još nekoliko godina, ali nisam mogao. Umorio sam se od svega i bilo mi je dosadno.

Safin kaže da je izgubio motivaciju, ali imao i zanimljivu poruku.

- Nisam imao motivaciju, bilo mi je dosadno i počeo sam da gubim od nepoznatih igrača. Ako više ne možete da pobedite igrače kao što su Federer, Nadal i Đoković, zašto igrate? - poručio je Rus u svom stilu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija