• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2020

23:27

NEMA MU RAVNOG! NOVI REKORD NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Tenis

NEMA MU RAVNOG! NOVI REKORD NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Podeli vest

Svetski broj jedan Novak Đoković ponovo je dobio priznanje da je najbolji. Oborio je novi rekord...

Naš teniski kralj iza sebe u 2020. godini ima ostvarenih 35 pobeda i nijedan poraz nakon osvajanja prvog seta.

Nole je jedini teniser koji tokom prošle sezone nije izgubio nijedan meč u kojem je poveo i time je zvanično upisao još jedan rekord u karijeri, a zaista ih je teško i prebrojati, previše ih ima u ličnoj kolekciji. Iza sebe je ostavio mladog Rusa, Andreja Rubljova koji je zablistao i zabeležio isto pobeda koliko i srpski as, ali uz jedan poraz.

Foto: AP photo/beta

Rafa Nadal i Stefanos Cicipas takođe imaju dobar skor sa po 24 pobede. "Bik sa Majorke" ima jedan poraz, dok je grčki teniser dva puta izašao poražen sa terena nakon što je dobio prvi set.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija