• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2020

13:55

NOLE, BUDI NEGATIVAC I TAČKA! Pati, svi su protiv njega, teško mu je!

Tenis

NOLE, BUDI NEGATIVAC I TAČKA! Pati, svi su protiv njega, teško mu je!

Podeli vest

Žil Simon, nekada šesti igrač sveta, kaže da Novak Đoković pati jer nikada neće biti popularan poput Rodžer Federer i Rafael Nadal, a ima ideju šta bi Srbin trebalo da uradi

Simon zna šta je uzrok što je Novak u senci Švajcarca i Španca, bez obzira na pozitivan skor sa obojicom.

- Lako je "prodati" Federera, jer mu se dive zbog raznih stvari. I Novak je zadivljujuć isto tako, samo što svi žele da istaknu kako on nije kao Federer. Svi bi voleli da Rodžer bude najveći igrač svih vremena, jer publika voli igrače pre svega zbog njihove igre -  smatra Simon i dodaje da Federer to zna da iskoristi.

Foto: reuters

Novak Đoković i Žil Simon

- Federer sve to projektuje na sopstvenu ličnost, sa njim je sve odgovarajuće. Sa Đokovićem nije. Niko ne sanja da igra tako kao on. I Novak zbog toga pati. Videli ste to finale Vimbldona na kom su gotovo svi na stadionu bili protiv njega. Mora da mu je bilo teško zbog toga - dodao je teniser iz Nice.

Francuz veruje da bi Novak to mogao drugačije da iskoristi.

- Možda bi trebalo da ispolji svoj karakter u potpunosti. Kao što je uradio Endi Marej, sa tom požrtvovanom prirodom, za njega nema odustajanja, čak i po cenu velikog bola. Voleli bismo da Đoković uzme tu ulogu negativca i da kaže, pobeđivaću vas svojom nespektakularnom igrom. I tačka.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija