• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2020

08:59

NOLE PODIGAO KAFANU NA NOGE! Harmonikaš sve otkrio! Svirajte mi JA SAM MOMČE SA KOSOVA!

Tenis

NOLE PODIGAO KAFANU NA NOGE! Harmonikaš sve otkrio! Svirajte mi JA SAM MOMČE SA KOSOVA!

Podeli vest

Harmonikaš Petar Marić otkrio je detalje druženja sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem

Marić je nedavno Đokoviću na uvce svira na jednoj privatnoj proslavi, a orilo se "Ja sam momče sa Kosova" na inicijativu najboljeg tenisera sveta.

- Družili smo se i pre nekoliko godina u Monaku, on je i tada svirao moju harmoniku. Poznajem njegovog oca sa nekih slava na kojima smo zajedno bili. A Noleta poznajem otkako smo bili klinci. U sredu su, naime, organizovali proslavu Dejvis kup reprezentacije Srbije, bili su tamo Troicki, Tipsarević, Bozoljac i drugi... Zvali su me da im ulepšam to druženje i obojim ga muzičkim notama. Na kraju proslave zamolio sam Noleta da se slikamo, a on je tražio da proba da svira harmoniku. Priznao je da uopšte nije lako kao što izgleda i svi smo se šalili na račun toga - kazao je za Alo Petar Marić.

 

 

Otrio je i koje pesme naručuje prvi reket sveta.

- Tražio je dosta narodnih pesama. Zna čovek šta je prava muzika. Izdvojio je novu pesmu od Milana Vasića "Ja sam momče sa Kosova“, nekoliko puta je tražio to da sviram. Ima sluha, voli muziku i veselje. Talentovan je, a poznato je da su muzika i sport povezani.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kosovar

pre 3 godine

Radovao sam se svim njegovim uspesima,tugovao svim neuspesima.Ali ovo sada sto citam,to nije vise onaj nole,nego srbin.Uc redu je biti srbin i time bi trebali da se ponosite,ali sport i politika ne idu rame uz rame.Zato,nikada vise necu ni slucajno da ga gledama radovacu se svakom njegovom porazu,mada je i to greska sa moje starne.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija