• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2020

15:13

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Srbija dobija NOVOG SELEKTORA!

Tenis

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Srbija dobija NOVOG SELEKTORA!

Podeli vest

Teniska reprezentacija Srbije pre nekoliko dana obeležila je deceniju od osvajanja Devis kupa

Tada je odlučujući meč za našu zemlju protiv Francuske, odigrao Viktor Troicki i tom pobedom naši teniseri osvojili su 2010. godine Dejvis kup. 

Viktor iza sebe ima jako lošu sezonu, često nije uspevao dalje od prvog kola, a na ATP listi zauzima tek 201. poziciju. Nekada 12. teniser sveta za "24sedam" otkrio je da će ukoliko u narednoj sezoni ne postigne značajne rezultate, okončati tenisku karijeru, ali samo igračku.

Foto: Starsportphoto

Veliki prijatelji - Novak Đoković i Viktor Troicki

Ostaće u tenisu, a kako saznaje pomenuti izvor, Troicki je potencijalni novi selektor Dejvis kup selekcije Srbije. Viktor Troicki bi trebalo da zameni Nenada Zimonjića na mestu saveznog kapitena.

Srpski teniser mogao bi da bzde selektor i ako nastavi da se aktivno bavi tenisom. Nenad Zimonjić je postao selektor u vreme kada je još uvek bio profesionalni teniser, pa mi Viktor može istim putem.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija