• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2020

12:33

OVAKO JE ZIMONJIĆ IZDAT! Troicki otkrio, sve su započeli Novak i ostali igrači

Tenis

OVAKO JE ZIMONJIĆ IZDAT! Troicki otkrio, sve su započeli Novak i ostali igrači

Podeli vest

Novi selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki otkrio je da je ideja o smeni Nenada Zimonjića krenula od kompletnog igračkog kadra

Svi igrači su me podržali, to je bila njihova ideja. To je sve krenulo od njih, nisam se ja tu uopšte gurao... Kada sam čuo kakva je ideja, kakva je priča, kad su se izjasnili da me žele za selektora, nije bilo dileme. Svi, od Novaka, preko Ducija, Filipa, Lasla Đerea, Kecmanovića, svi su izjasnili da žele mene - rekao je Troicki za "B92.net".

Foto: Starsportphoto

Viktor Troicki

Potom je nastavio o tome kako je odmah nazvao Zimonjića.

- Prvo što sam uradio je da sam to javio bivšem selektoru Nenadu Zimonjiću. Objasnio sam mu kakva je situacija, želeo sam da to čuje direktno od mene, da postoji mogućnost da budem novi selektor, da ću se kandidovati. Mislim da je bilo u redu sa moje strane da mu to odmah i javim. Tako da je to išlo tim tokom. Konačno, i Upravni odbor TSS je zasedao i izabrao me za selektora, tako da od danas stupam na tu funkciju i zvanično - poručio je novi selektor Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vjelizar

pre 3 godine

Đoković priprema teren za brata da postane selektor. Brat mu je trenutno trenerčić kod Imaza na akademiji. Problem sa selektorom Zimonjićem je što nije prihvatio da Marko (koji trenira dečicu rekreativce) bude trener u reprezentaciji. Pa su ubacili Troickog smrdu bez stava. U narednih par meseci Marko Đoković trener reprezentacije, a kroz kiju godinu i selektor. Đoković je pokušao da ga progura i preko sebe kao trenera i zbog toga je i bio u raspravi sa Vajdom.

Nenad

pre 3 godine

Izgleda da je i tenis došao na red za uništavanje

Edit

pre 3 godine

Treba uposliti,neostvarenu i neskolovanu dvojicu Djokovica,pa je preko sarlatana Troickog to lakse.

Mima

pre 3 godine

Ne mgu da verujem da bi Novak uradio ovako nešto podlo. Ali sve je moguce. Zimonjic je gosodin u poredjenju sa Troickim.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija