• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2020

14:14

SVE JE FRAPIRAO! Niko ne može da veruje šta priča čovek!

Tenis

SVE JE FRAPIRAO! Niko ne može da veruje šta priča čovek!

Podeli vest

Najbolji teniser Austrije Domonik Tim kaže da za njega nije prioritet da bude prvi reket sveta, već su mu prioritet grend slemovi

Tim je, u intervjuu za austrijsku televiziju „Servus TV“, naglasio da mu je važno kako igra u jednoj godini.

- Meni nije odlučujuće koji sam broj na rang listi. Grend slemovi su moj najviši prioritet. Ako ne pobeđujem ni na jednom Grend slemu ili ne igram nijedno finale na njima, možda ne bih bio zadovoljam tom godinom. Ako sam broj četiri i pobedim na jednom grend slemu i možda celu godinu ne igram tako dobro, bio bih zadovoljniji - objasnio je on.

Foto: tanjug/ap photo

 


Tim je istakao da je njegov cilj da na velikim turnirima igra dobro, kao što je to bio slučaj ove i većinom vremena prošle godine. Ukazao je da je broj 1 u svetu tenisa naravno izazov.

- Postoji želja, naravno kada sam broj tri da budem i broj 1. Ali ta želja nije trenutno tako velika kolika je za osvajanjem grend slem titule ili kao sada za drugom titulom - naglasio je Tim.

- Moža će iduće godine sva četiri grend slema osvojiti velika trojka – Novak Ðoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer. Pre svega Ðoković i Nadal. Ali i pored toga su šanse veće da ima više novih pobednika. Moja titula je zbog toga bila važna, jer su drugi videli da je to moguće - naglasio je on.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) OVO JE NOVAK ĐOKOVIĆ!
Tenis

(VIDEO) OVO JE NOVAK ĐOKOVIĆ!

Novak Đoković šesti put u karijeri završio je godinu na prvom mestu na ATP listi i ispisao nove stranice istorije "belog sporta"

10.12.2020

12:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija